fbpx

Social media & strategie

Maak van jouw social media & strategie een succes

Als je jouw onderneming wilt laten groeien, kun je social media niet links laten liggen. Door zichtbaar te zijn op social media, zorg je ervoor dat jouw (potentiële) klanten je sneller kunnen vinden. Ook zorgt social media voor een groot stuk betrouwbaarheid, persoonlijkheid én omzet – als je het goed inzet, tenminste. Maar wat moet je doen om ook daadwerkelijk zichtbaar te worden? Ik snap het, social media kan een pain in the ass zijn. Daarom help ik je graag uit de brand. Samen gaan we kijken hoe we jouw social media kanalen (Facebook en/of Instagram) tot een waar succes kunnen maken.

social media & strategie

Wat je bij mij kunt verwachten

1. Strategie bepalen

Zonder een goede social media strategie kun je hoog of laag springen, maar resultaat bereik je waarschijnlijk niet. Je bakt natuurlijk ook geen taart zonder de juiste ingrediënten. Dan is het ook wat raar om resultaat te verwachten als je niet juist met social media omgaat. Maar daar ga ik verandering in brengen. Ik begin met het bedenken van jouw social media strategie: Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? En wat kunnen we doen om het beste uit jouw social media te halen?

2. Content creëren

Vervolgens gaan we naar de volgende stap: het creëren van content. Samen met jou ga ik kijken welke content aansluit op de social media strategie en op jouw doelgroep. Heb je behoefte aan goede Instagram beelden of wil je jouw content adverteren voor een doelgerichter bereik? Ook daar help ik je graag bij. Door andere getalenteerde freelancers in te zetten, zorg ik dat jij de content krijgt die jouw social media naar een hoger niveau tilt. Of nou ja, meerdere hogere niveaus. 

3. Posts inplannen

Denk je dat het met een paar posts klaar is? Dan moet ik je helaas teleurstellen. Goed resultaat vraagt namelijk om een goede en consistente planning. Daarom zet ik jouw content in een overzichtelijke contentkalender en plan ik jouw content per week of per maand voor je in. Hierbij houd ik rekening met de beste dag en tijd om te posten en monitor ik de resultaten. Zo weet je zeker dat elke post op het juiste moment de juiste aandacht krijgt. En dat loont!

samenwerken?

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Neem contact met me op!

Portfolio

Social media & strategie projecten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de klanten die jou voorgingen op het gebied van social media & strategie? Bekijk dan mijn portfolio.

kort social media interview met wendy viel meeuw jonge theatermakers

Meeuw Jonge Theatermakers

social media manager frysk sjongfestival liet

Frysk Sjongfestival Liet

social media manager mooiedingenmakers

Mooiedingenmakers

social media manager writer s block

Writer’s Block Mural Art Festival

Reviews

Dit zeggen mijn klanten over mij

Contact

Stuur een bericht

Heb je interesse om met mij samen te werken? Of wil je meer weten over social media & strategie? Neem vrijblijvend contact met me op!

Scroll naar top