fbpx

SEO-optimalisatie

SEO-optimalisatie zorgt voor vindbaarheid en omzet

De tekst op je blog of website kan nog zo mooi zijn, maar zonder SEO-optimalisatie zullen weinig mensen het lezen. En dat is natuurlijk jammer. SEO-optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website of blog hoger in de zoekmachines komt en zo beter wordt gevonden. En dat wil je, want goede SEO zorgt voor meer vindbaarheid en omzet. Maar het zelf doen kost vaak tijd, energie en moeite – vooral als je niet thuis bent in de SEO. Gelukkig kom ik daar om de hoek kijken. Ik help je graag van begin tot eind met SEO-optimalisatie.

seo-optimalisatie

Wat je bij mij kunt verwachten

Zoekwoorden analyse

Een zoekwoorden analyse (of keywordanalyse) geeft de beste en meest relevante zoekwoorden weer om te verwerken in jouw tekst of op jouw website. Met de juiste zoekwoorden maak je jouw tekst of website geoptimaliseerd voor SEO. Wil je graag zo’n zoekwoordanalyse laten maken, zodat je precies weet welke zoekwoorden werken? Ik doe dit graag voor je!

Content herschrijven

Ben je niet thuis in de SEO en weet je zelf niet goed hoe je jouw tekst of website moet optimaliseren? Dat begrijp ik maar al te goed. Daarom help ik je graag met het herschrijven van je teksten, zodat deze scoren in de zoekmachine. 

SEO-teksten schrijven

Heb je nog geen teksten voor jouw website, webshop of artikel, en wil je deze graag laten schrijven? Ik help je ook graag met online copywriting 

Meta titles & descriptions

Vind je het lastig om goede meta titles & descriptions te bedenken bij jouw teksten, maar wil je wel graag scoren in Google met jouw pagina’s? Dan help ik je ook graag met dit onderdeel van SEO!

samenwerken?

Wil je jouw webtekst, blog of website SEO-geoptimaliseerd hebben? Neem contact met me op!

Portfolio

SEO-optimalisatie projecten

Ben je benieuwd welke klanten jou al voorgingen op het gebied van SEO-optimalisatie? Bekijk dan mijn portfolio.

Puur Qi Voetreflextherapie

Gauris

Renate Smit Photography

Brandfirm

Reviews

Dit zeggen mijn klanten over mij

Contact

Stuur een bericht

Heb je interesse om met mij samen te werken? Of wil je meer weten over SEO-optimalisatie? Neem vrijblijvend contact met me op!

Scroll naar boven