fbpx

Over mij

Schrijven is mijn uitlaatklep

Mijn passie voor het schrijven van teksten is niet zomaar aan komen waaien. Integendeel; ik heb nooit anders gewild. Ik ben altijd meer introvert geweest dan extrovert en vond het ongemakkelijk om over mijn gevoelens te praten. Daarom schreef ik ze op; eerst in de vorm van een dagboek, en later in de vorm van gedichten. Schrijven bleek een goede uitlaatklep en al snel schreef ik iedere dag gedichten aan mijn kleine bureau op mijn slaapkamer. Ik wist het zeker: ik wil tekstschrijver worden.

Wetting Writings

Mijn passie is jou helpen met jouw verhaal

Inspiratie voor verhalen haalde ik uit de wereld om mij heen en uit boeken. Als tiener stapte ik elke maand de bibliotheek binnen om er weer uit te komen met het maximaal aantal aan te lenen boeken. Daarnaast verslond ik veel tijdschriften met mooie interviews en interessante reportages. De interesse voor schrijven en media werd alsmaar groter.

Na het atheneum was de keuze daarom snel gemaakt: de hbo-opleiding Communicatie was een logische stap. Ik heb me tijdens deze studie verder gespecialiseerd in – je raadt het al – copywriting. Een baan als redacteur bij een cultureel platform en het volgen van extra schrijfvakken; ik deed het. Niets hield mij tegen om van mijn passie mijn werk te maken. En dat is – al zeg ik het zelf – best goed gelukt. In 2018 ging ik aan de slag als freelance copywriter en social media specialist onder de naam Wetting Writings. Al gauw vond ik mijn passie in online copywriting en SEO-optimalisatie.

Die droom die ik had om copywriter te worden? Die leef ik nu. Maar eigenlijk leef ik een nog veel grotere droom: ik sta aan het roer van mijn eigen onderneming, klaar om jou te helpen met jouw verhaal. Want dat kan best lastig zijn. En soms heb je daarbij hulp nodig. 

Waar kan ik jou bij helpen?

over mij

Ik help jou je weg te vinden in copywriting en SEO-optimalisatie

Contact

Ik help je graag!

Ben je op zoek naar een ervaren copywriter die jou kan helpen met het schrijven of het optimaliseren van teksten? Of zoek je iemand die jou kan helpen met het zichtbaar maken van jouw website of webshop? Neem vrijblijvend contact met me op!

Scroll naar boven