fbpx

Gratis e-book:

30 tips & tricks over SEO, copywriting en social media

e-book: 30 tips & tricks

Creëer een goede online basis

Ben jij een (beginnende) zzp’er, ondernemer of online medewerker, maar weet je nog niet zo goed wat de wereld van online marketing jou kan bieden? En zou je willen weten hoe je copywriting, social media en SEO-optimalisatie inzet om een goede basis te creëren voor jouw bedrijf? Dat en nog veel meer ontdek je in mijn gratis e-book!

In dit e-book geef ik je 30 tips & tricks over copywriting, social media en SEO-optimalisatie. Als ervaren SEO-copywriter en social media specialist weet ik precies wat je kunt doen om meer uit je online activiteiten te halen. Want wist je dat deze drie elementen hand-in-hand gaan? Zo kan aantrekkelijke copy wel degelijk zoekmachinevriendelijk zijn, is social media een belangrijk onderdeel van SEO en begint succes op social media met goede teksten. Hoe je deze drie online marketing elementen met elkaar combineert, vind je in mijn gratis e-book.

Als extra vind je een compleet hoofdstuk met 7 gratis tools op het gebied van social media, SEO en content die jouw online werkzaamheden zeker weten een stuk sneller én makkelijker maken. En geloof me: dat wil je!

afbeelding advertising

E-book: 30 tips & tricks

8 redenen waarom je het e-book moet hebben

Tijdens mijn carrière in loondienst en als ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in de SEO-copywriting, social media en content marketing. Alle handige tips & tricks die voor mij van enorme waarde zijn geweest (en nu nog steeds zijn), heb ik gebundeld in een overzichtelijk e-book. Ik vertel je onder andere:

✅ Wat je absoluut NIET mag vergeten bij het schrijven van een tekst;
✅ Hoe je de aandacht vasthoudt van de lezer;
✅ Hoe je interne en externe links in je tekst moet verwerken;
✅ Hoe je hashtagonderzoek doet voor een goede vindbaarheid op Instagram;
✅ Hoe je meerdere links in je Insta-bio kunt neerzetten;
✅ Met welke tools je prachtige Instagram Stories en berichten kunt maken;
✅ Waarom je zoekwoorden moet gebruiken en hoe je ze kunt opzoeken;
✅ Waar jij rechtenvrij en gratis professionele foto’s vandaan kunt halen. 

Kortom, in mijn gratis e-book vertel ik je hoe je copywriting, SEO en social media combineert tot een krachtige basis voor jouw onderneming. Wil jij mijn e-book direct hebben? Je bent nog maar één klik verwijderd van waardevolle informatie!

E-book tips en tricks
a magazine mockup

Download hier het e-book!

Download hieronder jouw gratis e-book met daarin 30 tips & tricks over copywriting, social media en SEO-optimalisatie, inclusief 7 gratis tools

Nadat je het e-book hebt gelezen, weet jij precies hoe je een goede basis creëert en zo veel mogelijk uit jouw social media, copywriting en SEO-optimalisatie haalt!

OVER MIJ

Hoi, ik ben Esther!

Altijd heb ik al een fascinatie gehad voor het schrijven van teksten. Naarmate de jaren verstreken, werd de droom om te schrijven en te creëren alleen maar groter. Ik besloot die droom te verwezenlijken. Tijdens mijn hbo-opleiding Communicatie heb ik me gespecialiseerd in – je raadt het al – copywriting. Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan als content marketeer en copywriter bij verschillende werkgevers. Tegelijkertijd werkte ik als freelancer in dezelfde branche, waardoor ik met mijn kennis ook ondernemers kon helpen.

Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik het gelukkigste ben als ik bedrijven of mede-ondernemers kan helpen op het gebied van social media en online copywriting. De drive om mijn kennis met anderen te delen kon ik kwijt in mijn eigen onderneming. Nu help ik verschillende ondernemers met de invulling van hun website, de groei van hun social media kanalen en het optimaliseren van teksten.

Esther

Contact

Ik help je graag!

Wil je meer informatie over copywriting, Instagram of SEO-optimalisatie? Of wil je samenwerken? Neem vrijblijvend contact met me op!

Scroll naar boven